середу, 26 червня 2013 р.

15.05.2013 р. за ініціативою кафедри державної служби, адміністрування та управління Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, за підтримки Луганського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Директор Єременко Ірина Володимирівна) та Департаменту з питань праці та соціального захисту населення Луганської міської ради (Директор Департаменту - Малахова Світлана Анатоліївна) відбувся науково-практичний семінар "Актуальні проблеми управління соціальними закладами".


       На семінарі були присутні керівники соціальних закладів м. Луганська та Луганської області, викладачі кафедри державної служби, адміністрування та управління, керівництво Інституту післядипломної освіти і дистанційного навчання ЛНУ ім. Т.Г. Шевченка, інші зацікавлені особи.


      На семінарі були розглянуті актуальні проблеми управління соціальними закладами пов'язані з недосконалістю нормативно-правової бази їх діяльності, недостатнім рівнем кваліфікації працівників, психологічними труднощами в роботі з клієнтами та інші.

  У ході обговорення були визначені шляхи вирішення вищезазначених  проблем, а керівникам соціальних закладів були надані практичні рекомендації щодо управління соціальними закладами в сучасних умовах.







За матеріалами блога Рибальченко Д.О.